Välkomna till RM's Hundcenter

I 25 år har RM's Hundcenter tillhandahållit tjänster för ett underbart hundliv, både för två och fyrbenta! 

" Vår hund älskar verkligen RM's och den släpar in oss på dagis. Proffsig och gullig personal, härlig inställning till de fyrbenta. De älskar verkligen sitt jobb och det märks på hundarna.  " -Anna

" Tidigare har vår hund inte fungerat på dagis med andra hundar men så hittade vi till RM's Hundcenter, vårt lilla yrväder med starka åsikter blev en i gänget och fick arbetsuppgifter. Vi fick en ny hund och vi är så glada att ni gav oss en chans, tack för att ni är så fantastiska! " - Cissi

" Ni är bäst! Ni ger alla en chans och uppenbarligen kan ni slipa till diamanter av gråsten. Vi är så glada över att vara en i gänget. Tack för att ni gör ett så grymt jobb! Oss blir ni aldrig av med! " - Robin

Om vårt härliga dagis

Hos oss är det viktigt att se till hundarnas enskilda behov och tillsammans med ägaren så önskar vi skapa en vardag fylld av roliga arbetsuppgifter, härliga stunder i en väl sammansatt och harmonisk hundgrupp och mycket samarbete med såväl fröken som med andra hundar.

Vi jobbar med noggrant sammansatta hundgrupper och inom dessa grupper hittar man både tikar och hanar i alla färger och former med fantastiska och unika personligheter som samsas i våra härliga lokaler på närmare 400 kvadratmeter.

Inomhus sitter hundarna med några få kompisar i samma box och för oss är det viktigt att hundarna som sitter tillsammans trivs ihop och att de känner sig trygga och kan slappna av i varandras sällskap.

Under inskolningen så sitter den nya hunden själv. När man lärt känna hunden och den börjar bli bekant med miljön så skolas den in i en grupp och får då även boxkamrater.

Aktiva dagar på dagis

Promenaderna görs i större grupper där hundarna tillsammans skapar ett hundspann där varje hund har en egen position som den sköter. En position kan exempelvis vara att hunden går i täten och tillsammans med fröken ledsagar hunden hela gruppen, en annan position kan vara att hunden går som flank och därigenom hjälper fröken genom att hålla samman gruppen och styra hela gruppens rörelse i sidled.

Alla hundar skolas lugnt in och lär sig vilka rutiner som gäller och när vi lärt känna hunden och tryggheten hos hunden fallit på plats så jobbar man in en position i gruppen. En välskolad hund är utan tvekan frökens högra hand och positionerna kan förändras beroende på individens egenskaper, ålder, erfarenhet och ibland bara av att en flockmedlem tagit ledigt.

Hundarna är helt enkelt fantastiska arbetskamrater som ställer upp i alla lägen!

Vi har två stora aktivitetshagar där våra hundar vistas beroende på väder och vind tillsammans med personal, i hagen vistas de i sina välkända promenadgrupper med fortsatt stort fokus på att hundarna trivs tillsammans, respekterar varandra och att de kan leka och slappna av i varandras sällskap.

Priser

 • 3400 kronor
 • 800 kronor i inskolningsavgift.
 • 400 kr tillägg för okastrerad hane.
 • 20% rabatt för efterföljande hundar.Bra att veta

 • Förmånliga abonnemang med ex bad, kloklippning och
  friskvård finns att teckna.
 • Kloklippning var fjärde vecka ingår i avgiften.
 • 30% rabatt på HundGrund.
 • Avgiften betalas förskottsvis och ska vara oss tillhanda senast den 27:e varje månad.
 • Valpar från 3 månader är välkomna.
 • Löptikar är alltid välkomna.
 • Endast heltidsplatser erbjuds.
 • Stockholms mest generösa öppettider 06:00.19:00*
Intresseanmälan för dagis

Därför ska ni välja oss...

Grymma öppettider

Vi har Storstockholms mest generösa öppettider, öppet kl. 06.00 - 19.00!

Promenader & utevistelse

Utöver härliga promenader så har vi även stora aktivitetshagar.

Kamrater i alla former

Vi jobbar med noggrant sammansatta hundgrupper och inom dessa grupper hittar man både tikar och hanar i alla färger och former med fantastiska och unika personligheter.

Bad & kloklippning

Lämna in din hund hos oss, vi badar hunden medan du väntar eller helt enkelt åker iväg på ett ärende! Vi klipper närmare 1400 klor i månaden och hjälper gärna till även med din hunds klor. För dagishundar finns prisvärda abonnemang att teckna så hunden alltid luktar gott och har korta klor.

Friskvård & Rehabilitering

Vi erbjuder även rehabilitering och friskvård under dagtid med utbildad personal, en lyx som är väl värd att investera i för den som vill skapa de bästa förutsättningarna för sin hund.

Egen veterinär

Anläggningen besöks regelbundet av veterinären Andrea Holmström.

Öppettider

Måndag – Fredag: kl. 06.00-19.00

Utom Röda dagar, Helger och Aftnar såsom Trettondags-, Påsk-, Valborgsmässo-, Pingst-, Midsommar-, Jul- och Nyårsafton.

*Under veckorna 28 & 31 då vi har öppet kl. 08.00-17.00, dagisverksamheten är stängd veckorna 29 & 30 samt mellan jul och nyår.

0760-04 67 02