Välkomna till RM's Hundcenter

I 25 år har RM's Hundcenter tillhandahållit tjänster för ett underbart hundliv, både för två och fyrbenta! 

Om RM's Hundcenter

RM’s Hundcenter AB startades 1996 på Stora Säby Gård av Rose Hedman och ägs idag av hennes dotter Jeanette Hedman.

Verksamheten är kontrollerad och godkänd av Länsstyrelsen i Stockholm.

Hundar ska enligt svensk djurskyddslagstiftning hållas och skötas under sådana förhållanden att de har möjlighet att bete sig naturligt och på sådant sätt att deras hälsa främjas (SFS 1988:534). Detta är något som bejakas i alla delar i verksamheten då vi dagligen arbetar aktivt med olika typer av berikning, som förslagsvis födo-, miljö-, doft-, social-, fysisk- samt kognitiv berikning.

Dagliga aktiviteter såsom promenader, träning, socialt umgänge med andra hundar och personal, möjlighet till utevistelse i väletablerade grupper tillsammans med personal samt tillgång till olika typer av friskvård eller rehabilitering under dagtid inbjuder till stor daglig variation för våra hundar.

Inomhus vistas hundarna i ljusa rymliga boxar, målsättningen är en lågaffektiv miljö som god känsla av harmoni och samvaro. 

Alla hundar, oavsett ras, ålder eller kön, är individer med olika behov och preferenser, och därför anpassas exempelvis berikning, miljö och inlärning efter varje enskild individ.

Individuella variationer mellan hundarna är något som vi tar hänsyn till i det dagliga arbetet och vi lägger stor vikt vid god kommunikation med hundägaren för att skapa de bästa förutsättningarna för varje hund. RM’s Hundcenter har en stor samlad kompetens och vidareutbildar sin personal inom, för verksamheten, relevanta områden. Intill finns exempel på den samlade kompetens som finns inom personalgruppen.

 

Exempel på våra kompetenser...
 • Djurvårdare/skötare
 • Instruktör/handledare
 • Apporteringsdomare
 • Jakthundsinstruktör  
 • Mentalutbildning
 • Cert Fysioterapeut för hund
 • Diplomerad Hundmassör
 • Friskvårdsutbildning
 • Trimutbildning
 • Etologiutbildning
 • Hundförarutbildning FM
 • Utbildning i Reiki-healing
 • Utbildning inom veterinärmedicin

Hunddagis

Hos oss är det viktigt att se till hundarnas enskilda behov och tillsammans med ägaren så önskar vi skapa en vardag fylld av roliga arbetsuppgifter, härliga stunder i en väl sammansatt och harmonisk hundgrupp och mycket samarbete med såväl fröken som med andra hundar. 

Vi jobbar med noggrant sammansatta hundgrupper och i dessa grupper hittar man både tikar och hanar i alla färger och former med fantastiska och unika personligheter som samsas i våra härliga lokaler på närmare 400 kvadratmeter.

LÄS MER.....


Kurser

Våra kurser ger dig och din hund de bästa förutsättningarna och tillsammans skapar vi en trygg och stabil grund att stå på för dig som vill ha en härlig och välfungerande relation med din hund, våra kurser är även perfekta för dig som vill nosa vidare efter nya spännande äventyr i hundsportens härliga värld.

Oavsett ekipagets målsättning så utgår vi från hundens förutsättningar och ägarens önskemål.

LÄS MER.....
Privatundervisning

Ibland så kan man behöva det där extra stödet för att få till en kontinuerlig träning och för att nå ett uppsatt mål eller man kanske bara vill unna sig lite egen tid med en instruktör som har fullt fokus på bara en själv?
Att boka en skräddarsydd och lyxig  privatundervisning kan vara precis det man behöver eller varför inte gå ihop flera stycken och boka in er egen instruktör?


LÄS MER.....


Rehabilitering & Friskvård

Hos oss blir du och din hund omhändertagen av välutbildad personal och vi kan bistå med såväl rehabilitering som friskvård. Som kund hos oss så får man tillgång till hela vårt rehabiliterings- och friskvårdsutbud när man bokar en tid för behandling, det är hundens behov och ägarens önskemål som avgör.

LÄS MER...

Hundvård

Hos oss kan du få din hund kloklippt till förmånliga priser, badad, fönad och givetvis klippt. Vi ordnar allt medan du väntar eller kanske åker iväg på ett ärende. Unna din hund lite SPA och njut av en ren hund som doftar ljuvligt!

LÄS MER...

Om oss på RM's Hundcenter

Vi har i vår samlade kompetens jakthund-, SBK och Spårinstruktörsutbildning, Djur-. Djursjukvård, fysioterapeuter, massör, mentalutbildning, etologi, hundförare inom FM, trimutbildning, näringslära, veterinärstuderande och mångårig erfarenhet av alla sorters hundar stora som små och även tjänstehundar.
Tillsammans driver vi världens bästa arbetsplats, RM's Hundcenter!


LÄS MER...

Därför ska ni välja oss...

Grymma öppettider

Vi har Storstockholms mest generösa öppettider, öppet kl. 06.00 - 19.00!

Promenader & utevistelse

Utöver härliga promenader så har vi även stora aktivitetshagar.

Kamrater i alla former

Vi jobbar med noggrant sammansatta hundgrupper och inom dessa grupper hittar man både tikar och hanar i alla färger och former med fantastiska och unika personligheter.

Bad & kloklippning

Lämna in din hund hos oss, vi badar hunden medan du väntar eller helt enkelt åker iväg på ett ärende! Vi klipper närmare 1400 klor i månaden och hjälper gärna till även med din hunds klor. För dagishundar finns prisvärda abonnemang att teckna så hunden alltid luktar gott och har korta klor.

Friskvård & Rehabilitering

Vi erbjuder även rehabilitering och friskvård under dagtid med utbildad personal, en lyx som är väl värd att investera i för den som vill skapa de bästa förutsättningarna för sin hund.

Egen veterinär

Anläggningen besöks regelbundet av veterinären Andrea Holmström.

Öppettider

Måndag – Fredag: kl. 06.00-19.00

Utom Röda dagar, Helger och Aftnar såsom Trettondags-, Påsk-, Valborgsmässo-, Pingst-, Midsommar-, Jul- och Nyårsafton.

*Under veckorna 28 & 31 då vi har öppet kl. 08.00-17.00, dagisverksamheten är stängd veckorna 29 & 30 samt mellan jul och nyår.

0760-04 67 02