Välkomna till RM's Hundcenter

I 25 år har RM's Hundcenter tillhandahållit tjänster för ett underbart hundliv, både för två och fyrbenta! 

Priser

 • 3400 kr
 • 800 kr i inskolningsavgift.
 • 400 kr tillägg för okastrerad hane.
 • 20% rabatt för efterföljande hundar.
 • Förmåner

  • Löptikar är alltid välkomna.
  • Förmånliga abonnemang med ex bad, kloklippning och friskvård finns att teckna.
  • Kloklippning var fjärde vecka ingår i avgiften.
  • 20 % rabatt på trim och klipp.
  • 30% rabatt på HundGrund.

  Viktigt att veta

  • Avgiften betalas förskottsvis och ska vara oss tillhanda senast den 27:e varje månad.
  • Endast heltidsplatser erbjuds.
  • Stockholms mest generösa öppettider 06:00.19:00*.
  • Vi har ingen nummerordning i kölistan, utan vi tar in den hund som vi tror kommer passa bäst för de tänkta arbetsuppgifterna och i den grupp där vi har en plats ledig.

  Intresseanmälan för dagis

  Om vårt härliga dagis

  Hos oss är det viktigt att se till hundarnas enskilda behov och tillsammans med ägaren så önskar vi skapa en vardag fylld av roliga arbetsuppgifter, härliga stunder i en väl sammansatt och harmonisk hundgrupp och mycket samarbete med såväl fröken som med andra hundar.

  Vi jobbar med noggrant sammansatta hundgrupper och inom dessa grupper hittar man både tikar och hanar i alla färger och former med fantastiska och unika personligheter som samsas i våra härliga lokaler på närmare 400 kvadratmeter.

  Inomhus sitter hundarna med några få kompisar i samma box och för oss är det viktigt att hundarna som sitter tillsammans trivs ihop och att de känner sig trygga och kan slappna av i varandras sällskap.

  Under inskolningen så sitter den nya hunden själv. När man lärt känna hunden och den börjar bli bekant med miljön så skolas den in i en grupp och får då även boxkamrater.

  Aktiva dagar på dagis

  Promenaderna görs i större grupper där hundarna tillsammans skapar ett hundspann där varje hund har en egen position som den sköter. En position kan exempelvis vara att hunden går i täten och tillsammans med fröken ledsagar hunden hela gruppen, en annan position kan vara att hunden går som flank och därigenom hjälper fröken genom att hålla samman gruppen och styra hela gruppens rörelse i sidled.

  Alla hundar skolas lugnt in och lär sig vilka rutiner som gäller och när vi lärt känna hunden och tryggheten hos hunden fallit på plats så jobbar man in en position i gruppen. En välskolad hund är utan tvekan frökens högra hand och positionerna kan förändras beroende på individens egenskaper, ålder, erfarenhet och ibland bara av att en flockmedlem tagit ledigt.

  Hundarna är helt enkelt fantastiska arbetskamrater som ställer upp i alla lägen!

  Vi har två stora aktivitetshagar där våra hundar vistas beroende på väder och vind tillsammans med personal, i hagen vistas de i sina välkända promenadgrupper med fortsatt stort fokus på att hundarna trivs tillsammans, respekterar varandra och att de kan leka och slappna av i varandras sällskap.

  Därför ska ni välja oss...

  Grymma öppettider

  Vi har Storstockholms mest generösa öppettider, öppet kl. 06.00 - 19.00!

  Promenader & utevistelse

  Utöver härliga promenader så har vi även stora aktivitetshagar.

  Kamrater i alla former

  Vi jobbar med noggrant sammansatta hundgrupper och inom dessa grupper hittar man både tikar och hanar i alla färger och former med fantastiska och unika personligheter.

  Bad & kloklippning

  Lämna in din hund hos oss, vi badar hunden medan du väntar eller helt enkelt åker iväg på ett ärende! Vi klipper närmare 1400 klor i månaden och hjälper gärna till även med din hunds klor. För dagishundar finns prisvärda abonnemang att teckna så hunden alltid luktar gott och har korta klor.

  Friskvård & Rehabilitering

  Vi erbjuder även rehabilitering och friskvård under dagtid med utbildad personal, en lyx som är väl värd att investera i för den som vill skapa de bästa förutsättningarna för sin hund.

  Egen veterinär

  Anläggningen besöks regelbundet av veterinären Andrea Holmström.

  Öppettider

  Måndag – Fredag: kl. 06.00-19.00

  Utom Röda dagar, Helger och Aftnar såsom Trettondags-, Påsk-, Valborgsmässo-, Pingst-, Midsommar-, Jul- och Nyårsafton.

  *Sommartider gäller under veckorna 28, 29, 30 & 31 då vi har öppet kl. 08.00-17.00!

  0760-04 67 02