SOMMARLÄGER 2024

RM's sommarläger 2024 äger rum den 27 juni till den 30 juni - fyra dagar fullspäckade med aktiviteter för dig som vill ha riktigt kul med din hund!

Torsdag den 27 juni

Lingsberg, Vallentuna

Spår – Under denna dag så kommer vi arbeta med spårarbete. En fantastisk aktivitet för alla hundar som garanterar en trött hund. Nivån anpassas efter ekipaget och det kommer finnas möjlighet till såväl nybörjarspår som mer avancerade spår. Vi kommer även att få följa ett färdigutbildat ekipage på nivå för att gå igenom spårarbete. Viltspår eller personspår är valfritt.

Fredag den 28 juni

prel. RM's Hundcenter, Åkersberga

Lydnad – Under denna dag är det lydnad på schemat, vi kommer arbeta med gemensamma moment och varje ekipage kommer också få välja ett eget moment som man vill arbeta med tillsammans med instruktör. Nivån anpassas som alltid efter ekipagets nivå. Beroende på tidsåtgång kommer vi även att lägga till moment och discipliner från brukset.

Lördag den 29 juni

RM's Hundcenter, Åkersberga

Specialsök – Dagen kommer att ägnas åt bruksgrenen Specialsök, vi kommer arbeta med markeringar och sök. Denna aktivitet är perfekt för dig som älskar att jobba med nosarbete och få en trött hund. Nivån på övningarna anpassas efter ekipagets erfarenhet och nivå, nybörjare kommer främst arbeta med markering och erfarna ekipage både markeringar och sök.

Söndag den 30 juni

Schäferhundklubben Lövsättra, Vallentuna

IPO Räddning – Dagen kommer ägnas åt att introducera och prova på den spännande grenen IPO- Räddning. Vi kommer introducera moment och hinder samt se över och för de hundar som är mogna för det testa på markeringsträning. Detta är en gren för alla som vill träna verklighetsbaserat, grenen är öppen för alla oavsett storlek eller färg. Nivån anpassas efter varje ekipage och övningarna passar såväl nybörjare som erfarna ekipage.

Sommarläger 2024

27 till den 30 juni
09.00- ca 16.00

Kostnad 4.500 kronor
Lunch och fika ingår

FÖRKUNSKAPER: HundGrund (samt HundGrund Fortsättning)


MYCKET BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Instruktörer

Detta läger kommer ledas av Jeanette och Rose, tillsammans har vi många decenniers hundkunskap och lever för hund. Vi tränar och tävlar med våra hundar och vi hoppas att dessa dagar ska inspirera alla deltagare att ta ännu en stort steg in i denna underbara hundvärld,